Elke tweede vrijdag van de maand komt onze messenslijper van de Hollandse Slijpservice naar ons toe.

PRIJZEN EN SLIJP-DATA STAAN ONDERAAN DE PAGINA


Het is echt de moeite waard om messen periodiek te laten slijpen:

  • Het is gewoon veel fijner snijden, waardoor je meer plezier hebt in de keuken.
  • Je drukt de sappen niet uit een product en kneust de structuur niet. Hierdoor houden ingrediënten meer smaak en kwaliteit.
  • Je schiet minder snel uit, die EHBO kist blijft dus mooi in de kast liggen.


Hoe werkt het?

Check op de website of in de winkel voor de eerstvolgende maandelijkse slijpdag

  1. Lever je botte messen uiterlijk vrijdagochtend 10:00 in bij Savour
  2. Reken af en krijg een bewijsje mee
  3. Haal je scherpe messen op vrijdag na 12:00 op

 

Wie slijpt mijn messen?

Jan Willem Jonker uit Drachten is onze huisslijper.

Hij werkt voor de Hollandse Slijpservice.


Slijperij Passieux is al zeven generaties lang een familiebedrijf. Wat in 1795 begon met het huid aan huis slijpen van messen en scharen, is uitgegroeid tot de hedendaagse Hollandse Slijpservice (HSS).

De HSS combineert eeuwenoud vakmanschap met de nieuwste technieken en dit resulteert in een ongeëvenaarde slijpkwaliteit.



DATA MESSENSLIEP 2023

(elke 2e vrijdag van de maand)

10 februari

10 maart

14 april

12 mei

9 juni

14 juli

11 augustus

8 september

13 oktober

10 november

8 december